Tietoja lapsen toimesta tapahtuvasta sovelluksen käytöstä

Jos Kaspersky Safe Kids -sovellus on asennettu ja käytössä tietokoneellasi, lapsi voi poistaa Kaspersky Safe Kidsin käytöstä Kaspersky-sovelluksen avulla. Voit välttää tämän suojaamalla Kaspersky-asetusten käytön salasanalla.

Jos kirjaudut käyttöjärjestelmään tilillä, joka on yhdistetty lapsiprofiiliin Kaspersky Safe Kidsissä, Kaspersky lopettaa seuraavien ilmoitusten näyttämisen:

Voit ottaa ilmoitukset käyttöön valitsemalla Näytä ilmoituksen lasten tileissä -valintaruudun AsetuksetKäyttöliittymä -ikkunassa.